Kleine zieltjes

Naast het schilderen van grote AardeEngelen, schilder ik ook kleine zielenportretjes of BeschermEngeltjes. Het zijn kleine schilderijtjes die heel veel voor iemand kan betekenen.

BeschermEngeltjes

Een beschermengeltje heeft een gezichtje dat ik voor je kan schilderen. Ik verbind me met mijn intuïtie en het universum.

BeschermEngeltjes hebben een zieltje en als ik daar contact mee heb, schilder ik wat ik zie en voel. Een BeschermEngeltje praat ook tegen me en is soms heel duidelijk in hoe het eruit wilt zien.

Als het schilderijtje klaar is, wordt het mooi ingelijst. Een BeschermEngeltje kan veel voor je beteken. Het geeft je energie en geeft je een goed gevoel. BeschermEngeltjes hebben een liefdevolle energie waar je blij van wordt. Ik word er zelf ook altijd heel blij van om dit prachtige werk te doen.

Babyzieltjes

Iemand vroeg me een keer of ik het zieltje van haar overleden kindje wilde schilderen. Het was prachtig om te doen…er ontstond iets magisch. Kindjes die overleden zijn, zijn dan niet meer in hun lichaampje, maar ze zijn er nog wel!

Op het moment als ik me met hen verbind kan ik ze voelen, ze praten tegen me en ik kan ze voor jou schilderen. Het helpt bij het helingsproces…het kindje krijgt een gezichtje. Ik vind het heel bijzonder om het Babyzieltje te schilderen.

Zou jij ook wel een Beschermengeltje willen hebben…Of het kindje dat je verloren hebt, een gezichtje geven? Neem dan contact met mij op.

Testimonials

Anneke de Lang
Anneke bezocht op een avond één van mijn workshops die over ontmoetingen met Engelen gaat. Ik zag in Anneke een puur licht, maar nog niet ...

Facebook