Testimonials van opdrachtgevers van Anneke

Anneke de Lang
Tweeënhalf jaar geleden kwam Anneke op mijn pad en sindsdien ben ik geïntrigeerd door haar prachtige engelen schilderijen en haar unieke gave, die ze op zestigjarige leeftijd ontdekte.
Ik zag mezelf voor een lange tijd niet als een AardeEngel … eerder als een engel met een ‘B’ ervoor. Anneke vertelde me, dat AardeEngelen niet alleen maar lief, vriendelijk en zachtaardig zijn… maar ook voor zichzelf op moeten komen, uit liefde voor zichzelf.
Tijdens het schilderproces stuurde Anneke mij wat foto’s. Maar toen ik het schilderij in het echt te zien kreeg, ging het mijn voorstelling ver te boven. Het schilderij is werkelijk waar een prachtig meesterwerk en straalt zoveel liefde en kracht uit, dat het mijn hart diep van binnen heeft geraakt. Het witte paard wat Anneke in mijn vleugel had geschilderd, voelde magisch.
Het schilderij is een verrijking in mijn woonkamer en in mijn leven... het straalt zuivere en liefdevolle energie uit. De vleugels staan prachtig symbool om mezelf te overstijgen, ze geven mij de kracht om in alle liefde en vrijheid door het leven te gaan en de schoonheid in mezelf te zien. Het geeft mij het geloof en het vertrouwen dat ik geleid wordt, door het Goddelijke licht … en dat ik in mijn licht mag gaan staan.