Aardengel
Atelier Anneke de Lang

Het aanbod van Anneke de Lang

De afgelopen jaren is het aanbod van Anneke de Lang meer divers geworden. Ze schildert niet alleen aarde-engelen en kleine zielenportretten, maar is ook historische figuren en personen uit de heilige familie.

Daarnaast geeft ook Vip dagen waar je zelf kleine engeltjes gaat schilderen en je kan ook een kaartreadign bij haar aanvragen.

Het werk van Anneke de Lang raakt vele harten. Ze deelt via sociale media haar werk in meerdere fasen. Verder is er van tijd tot een expositie en natuurlijk is een deel van haar werk te koop. Niet alleen sommige originelen, maar ook als  hoogwaardige Giclée kunstdruk.

Het werk van Anneke de Lang

Aarde-Engelen Schilderij

Anneke de lang kunstenares en schilders van het licht

Anneke de Lang maakt in opdracht prachtige schilderijen van Aarde Engelen. Ontdek hier hoe ook jij als aarde-engel kan worden geschilderd en wat dit voor jou kan betekenen. 

Ben jij vooral benieuwd wie er allemaal al als aarde-engel zijn afgebeeld en hoe hun schilderij er uit ziet? Kijk dan hier in het deel Aarde-Engelen in de portfolio.

Schilderijen Bekende Personen

Moeder Theresa - Anneke de Lang

Ontdek Anneke de Langs schilderijen met historische figuren als moeder Theresa, Prinses Diana, Nikola Tesla, Rembrandt en nog veel meer.

Binnenkort volop te zien in de portfolio.

 

Kleine Zieltjes

Anneke de lang kunstenares en schilders van het licht

Anneke de Lang maakt in opdracht verschillende soorten schilderijtjes met kleine zieltjes. Daar vertelt ze je graag op deze pagina meer over.  

Schilderijen met Heilige familie

Anneke de lang kunstenares en schilders van het licht

Ga naar de prachtige collectie met schilderijen van de heilige familie.

Schilderijen van Aartsengelen

Moeder Theresa - Anneke de Lang

Ga naar de prachtige collectie Engelen.

Workshops en readingen

Engelen VIP dag

Engelen-Vip-dag

Regelmatig houdt Anneke de Lang in haar atelier een Engelen VIP dag. Daarin ga je zelf je eigen kleine engeltje willen schilderen en leer je ook blad te gebruiken.

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar de agenda, lees dan hier verder.