Kleine Zieltjes

In verbinding met engelen
Schilderes van het licht
Ervaar jouw krachten

 

Zielenschilderij

Een zielenschilderij is een van de schilderijen die ik schilder. Natuurlijk schilder ik ook grote AardeEngelen en daarnaast schilder ik ook een zieltjesschilderij of BeschermEngeltjes. Het zijn namelijk de kleine schilderijen die heel veel voor iemand kunnen betekenen.

Anneke de Lang
Anneke de Lang aan het schilderen

Een zielenschilderij van BeschermEngeltjes

Een beschermengeltje is een van de opties voor een zieltjesschilderij. Dit engeltje heeft een gezichtje dat ik voor je kan vereeuwigen op een zielenschilderij. Ik verbind me tijdens het schilderen met mijn intuïtie en het universum. BeschermEngeltjes hebben een zieltje en als ik daar contact mee heb, schilder ik wat ik zie en voel. Een BeschermEngeltje praat ook tegen me en is soms heel duidelijk in hoe het eruit wil zien. Als het zieltjesschilderij klaar is, lijst ik het mooi voor je in. Een BeschermEngeltje kan veel voor je betekenen. Het geeft je energie en geeft je een goed gevoel. BeschermEngeltjes hebben een liefdevolle energie waar je blij van wordt. Ik word er als schilderes van het licht zelf ook altijd heel blij van om dit prachtige werk te doen.

Babyzieltjes op een zielenschilderij

Iemand vroeg me een keer of ik het zieltje van haar overleden kindje wilde schilderen. Het was prachtig dit zieltjesschilderij te maken en er ontstond iets magisch. Kindjes die overleden zijn, zijn dan niet meer in hun lichaampje, maar ze zijn er nog wel! Op het moment als ik me met hen verbind kan ik ze voelen, ze praten tegen me en ik kan ze voor jou vastleggen op een zielenschilderij. Het helpt bij het helingsproces, want het kindje krijgt een gezichtje. Ik vind het heel bijzonder om het Babyzieltje te schilderen.

Anneke de Lang
Anneke de Lang aan het schilderen

Neem gerust contact met mij op

Zou jij ook wel een Beschermengeltje willen hebben? Of wil je het kindje dat je verloren hebt, een gezichtje geven op een zieltjesschilderij? Neem dan contact met mij op, zodat ik voor jou een prachtig zielenschilderij in mijn atelier in Enkhuizen, nabij Hoorn, kan maken. Je bereikt mij door te bellen naar 06-45820875 of 0228 317626 of door het contactformulier in te vullen. In mijn portfolio kun je op je gemak bekijken welke eerdere schilderijen, zoals een mooi zieltjesschilderij, ik mocht maken.

 

6 + 14 =