Gepersonaliseerd schilderij van een aarde-engel

Voor jou maak ik, Anneke de Lang, graag een gepersonaliseerd schilderij van een aarde-engel. Jij bent op mijn pad gekomen. We voelen allebei: “Ja!”. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoeten, dat hoeft niet eens live te zijn, gaat er een transformatieproces in werking. Ik voel (in) en luister. Hoe ga ik je als aarde-engel schilderen op een gepersonaliseerd schilderij? Hoe kom je over en hoe voel je aan? Wat is jouw wens voor de gepersonaliseerde aarde-engel? Het speelt zich allemaal nog af in de onzichtbare wereld. Via deze wereld, via mijn intuïtie en de begeleiding van boven krijg ik alles door. En dan ineens heb ik het! Het idee voor de handgeschilderde aarde-engelen!

Karin van Stralen
ibora zant testimonial

De voorbereiding van een gepersonaliseerd schilderij van jou als aarde-engel

Van tevoren hoor ik of je het gepersonaliseerde schilderij van jou als aarde-engel in de lengte of in de breedte wilt. Ook ontvang ik graag een of meerdere foto’s van jou, waarop ik je blije gezicht en de bouw van je lichaam goed zie. Voor ik begin met handgeschilderde aarde-engelen, maak ik eerst een schets in mijn atelier in Enkhuizen, dicht bij Hoorn. Deze stuur ik naar jou op, zodat ik je mee kan nemen in het proces naar een gepersonaliseerd schilderij van een aarde-engel.

Het proces van de handgeschilderde aarde-engelen

Als ik daadwerkelijk aan het schilderij met de gepersonaliseerde aarde-engel begin, maak ik eerst een grijze onderschildering. Zo deden de oude meesters Rembrandt van Rijn en Leonardo da Vinci dat ook. Daarna breng ik olieverf laagje over laagje op het schilderij, dat gepersonaliseerd wordt met jou als aarde-engel, aan. Tijdens het schilderen van handgeschilderde aarde-engelen, komt de schoonheidsspecialiste (die ik ben geweest) weer helemaal naar boven. Ik schilder jouw huid zo professioneel mogelijk en ik wil jou zo levensecht mogelijk maken. Bijna alsof je jou kunt voelen op het gepersonaliseerde schilderij als aarde-engel.

Karin van Stralen
ibora zant testimonial

De duur van het proces met jou als gepersonaliseerde aarde-engel

Het hele proces van een gepersonaliseerd schilderij met een aarde-engel duurt ongeveer drie maanden. Ik neem ook regelmaat afstand, zodat het schilderij ‘rijpt’. Daarna bekijk ik de handgeschilderde aarde-engelen met ‘nieuwe ogen’. Hierdoor wordt het schilderij mooier en mooier en verfijn ik het op het eind helemaal: ik zet dan de puntjes op de ‘i’. Het schilderij dat gepersonaliseerd is met jou als aarde-engel stuur ik pas op als ik voel dat het helemaal klaar is. Handgeschilderde aarde-engelen hebben een hoge frequentie en je zult merken dat je die hoge trilling steeds meer gaat ervaren. Je leeft door de handgeschilderde aarde-engelen meer vanuit je essentie.

Je spreidt met behulp van mij je vleugels uit

Het licht waarmee ik schilder, heeft helende kwaliteiten en kan helpen bij jouw genezingsproces. Ook voor mij is het elke keer weer een nieuw proces om handgeschilderde aarde-engelen te maken. Met mijn gepersonaliseerde schilderij mag ik jou als aarde-engel helpen jouw vleugels te spreiden. Ik ben zo dankbaar dat ik op deze manier mee mag helpen om licht en heling op aarde te brengen. Ieder op zijn of haar eigen manier kunnen we de hemel op aarde ervaren en leef je leven zoals het écht bedoeld is: vanuit je hart. Wil je nog meer hulp in het leven? Dan help ik je graag met mijn kaartreading.

Karin van Stralen
Anneke de Lang aan het schilderen

Benader mij voor de mogelijkheden

Op deze pagina en in de portfolio zie je een aantal van mijn schilderijen met handgeschilderde aarde-engelen. Wil jij ook graag een gepersonaliseerd schilderij van jou als aarde-engel? Benader mij, dan bespreken we samen jouw wensen en de mogelijkheden. Neem contact met mij op voor meer informatie en bel naar 06-45820875 of 0228 317626.

13 + 4 =