Testimonials van opdrachtgevers van Anneke

Karin van Stralen

Anneke bezocht op een avond één van mijn workshops die over ontmoetingen met Engelen gaat. Ik zag in Anneke een puur licht, maar nog niet wetend hoe ze haar licht met de wereld ging delen…. Dat ze een”grotere”missie had was duidelijk… Ze was duidelijk in de wieg gelegd om de wereld een stukje mooier te kleuren. Wat betreft de kleuren werd al gauw duidelijk dat ze energie door gaf via de verf die ze op het doek strijkt! En ieder schilderij begint iets met je te “doen”

Het raakt iets aan wat geboren of geheeld mag worden. Dat heeft het bij mij ook gedaan… ik mocht er vooruit komen dat Engelen bestaan en dat ik ermee communiceer! En Anneke mag haar talent, haar helende schilderijen gaan delen met de hele wereld! Annabel hangt nu in mijn praktijk en of je het gelooft of niet, als je naar haar kijkt dan heelt ze je. Ze maakt je blij, ze maakt je vrij ,ze geeft je innerlijke vrede net zoals al haar schilderijen doen. Dankjewel Anneke dat ik een schilderij van jou in mijn praktijk mag hebben. Heel veel liefs, xx

Karin van Stralen
ibora zant testimonial

Ibora Zant

Ik voel me zeer vereerd dat Anneke mij zo prachtig op het doek heeft gezet. Deze aardengel is echt enorm gift wat mijn hart vervult met dankbaarheid en liefde. De vleugels lijken echt van dons. Zo echt dat je ze bijna wilt aanraken. En de details die je in het schilderij ziet zijn met zulke precisie uitgewerkt dat je steeds nieuwe dingen ontdekt. Deze prachtige aardengel heeft een ereplek gekregen in mijn ‘humble home’. Er straalt een zegening vanaf die niet te omschrijven is. Ik bewonder de schilderkunsten en gaven van Anneke enorm. Haar passie en ongekende kwaliteiten schitteren van al haar schilderijen af. Ik gun iedereen een prachtig en uniek Engelenschilderij van Anneke.

Ibora Zant is Soulful Business Coach. Zij helpt heart-centered ondernemers hun Purpose te vinden en zichtbaar te worden.

Alice van de Steen

Hallo ik wil mij graag voorstellen … mijn naam is Alice van de Steen uit Limmen. Ik kwam Anneke de Lang tegen op schilderles en er was gelijk een warme klik .. een bijzonder gevoel! Ik vond haar lief en zag dat ze heel mooi kon schilderen. Ze was bezig met Moeder Teresa … zo mooi! We kwamen elkaar tegen op een tuinfeestje bij een andere cursist en vroeg naar het schilderij en ze vertelde dat het voor een bekende Nederlandse bedoeld was maar het ging niet door. Ik zei gelijk … ik koop het! Kwam financieel helemaal niet uit maar mijn gevoel zei … Moeder Teresa hoort bij jou en ik deed het! Ik had er een speciaal gevoel bij,er zit een ziel in het schilderij! Ik kijk er elke dag naar … ze blijft bijzonder!

En Anneke is mijn beste vriendin geworden,het is eeuwig dat weet ik zeker! Veel liefs,en Anneke bedankt voor alles LOVE YOU!! xx

Karin van Stralen

Voordat ik Anneke leerde kennen had ik wel ‘iets’ met Engelen, maar betrok ze niet in mijn dagelijkse leven.
Dankzij Anneke zijn Engelen een belangrijke rol in mijn leven gaan spelen, en ben ik dagelijks in contact met de Engelenwereld.

Dankbaar ben ik voor mijn BeschermEngeltje. Het geeft mij de kracht om in mijn licht te gaan staan en te leven vanuit liefde.

Daarnaast biedt het me steun als het even wat minder gaat…ik hoef alleen maar naar het schilderijtje te kijken, en het serene engelengezichtje geeft mij het vertrouwen dat het allemaal goed komt.

Esther Benard

Op het moment dat ik het engeltje ontving schoten er meteen de tranen in mijn ogen. Het raakte me in mijn hart…

Ik wist meteen dat het meisje mijn innerlijk kindsdeel was. De ogen van het meisje op het schilderijtje vroegen me om weer helemaal in mijn puurheid te stappen. Het rustige en krachtige meisje dat goed bij zichzelf kon blijven en blij was met alles.

Elke keer als ik naar het het schilderijtje kijk voel ik dat weer. Het nodigt me uit om bij mezelf te blijven.
Een reminder voor het leven. Prachtig intuïtief geschilderd door Anneke, ben er super blij mee

Andrea Rozendaal

Het moment dat Anneke mij de eerste opzet liet zien van mijn eigen zielenportret en ik in de ogen keek van mijn eigen zieltje, stroomden de tranen volop over mijn wangen. Ineens kwam het verdriet naar buiten over het feit, dat ik mijn liefde niet meer vrijelijk liet stromen. Door het uiten van de tranen en de healing die ik toen ontving, kwam ik weer bij die liefde die nu eindelijk gewoon vrijelijk en onbegrensd kan en mag gaan stromen in mij. Sinds de ontvangst van het definitieve schilderijtje kan ik in de ogen van mijn zieltje kijken en dan voel ik de liefde door heel mijn lijf gaan. Mede door dit bijzondere healingproces dat voortkwam uit dit schilderijtje van Anneke de Lang is dit een van de allermooiste cadeaus die ik ooit heb mogen ontvangen. Dank je wel, Anneke

Marleen te Vaanholt

Tweeënhalf jaar geleden kwam Anneke op mijn pad en sindsdien ben ik geïntrigeerd door haar prachtige engelen schilderijen en haar unieke gave, die ze op zestigjarige leeftijd ontdekte.
Ik zag mezelf voor een lange tijd niet als een AardeEngel … eerder als een engel met een ‘B’ ervoor. Anneke vertelde me, dat AardeEngelen niet alleen maar lief, vriendelijk en zachtaardig zijn… maar ook voor zichzelf op moeten komen, uit liefde voor zichzelf.
Tijdens het schilderproces stuurde Anneke mij wat foto’s. Maar toen ik het schilderij in het echt te zien kreeg, ging het mijn voorstelling ver te boven. Het schilderij is werkelijk waar een prachtig meesterwerk en straalt zoveel liefde en kracht uit, dat het mijn hart diep van binnen heeft geraakt. Het witte paard wat Anneke in mijn vleugel had geschilderd, voelde magisch.
Het schilderij is een verrijking in mijn woonkamer en in mijn leven… het straalt zuivere en liefdevolle energie uit. De vleugels staan prachtig symbool om mezelf te overstijgen, ze geven mij de kracht om in alle liefde en vrijheid door het leven te gaan en de schoonheid in mezelf te zien. Het geeft mij het geloof en het vertrouwen dat ik geleid wordt, door het Goddelijke licht … en dat ik in mijn licht mag gaan staan.

Esther Benard

Na het verliezen van mijn kindje en nog een kinderwens die nog niet in vervulling is gegaan, wilde ik graag een zielenportretje van Anneke.

Toen het moment daar was en ik het thuis mocht ontvangen, was ik diep geraakt.
Het schilderijtje heeft een ereplaats gekregen en elke keer als ik ernaar kijk, krijg ik een gevoel van vertrouwen  ?

Angela Kamstra

Het wonder dat de schilderkunst van Anneke met je doet is bijna niet te omschrijven. Vanaf het moment dat zij is begonnen met mij te schilderen voelde ik de energie in – en om mij heen veranderen.

Het proces van schilderen heeft een aantal maanden in beslag genomen, die maanden vulden zich voor mij met mooie inzichten, shifts die van binnen gebeurden waardoor ik alleen maar meer en meer in de kracht van mijn hart kon zakken. De gesprekken tussendoor met Anneke bevestigden wat ik voelde dat er bij mij gebeurde. Ik heb gewoon gevoeld wanneer Anneke met mijn engelenvleugels was begonnen. Ik voelde iedere dag meer en meer vertrouwen om mij heen, een diep weten dat ik veilig ben, dat ik altijd op het juiste moment op de juiste plek ben. Ik heb heel veel avonden in bed gelegen waarbij ik omringd werd door een energie die ik bijna niet kan omschrijven, maar ik voelde dat er laagjes loslieten die mij niet langer meer dienden. Ik kan niet anders dan iedere dag met dit schilderij praten, het schilderij praat met mij, het stroomt gewoon door mij heen alsof ik niet anders kan doen en zijn wie ik ben.

Dit schilderij is liefde voor het leven, iedere dag opnieuw werkt het helend op steeds weer een nieuw niveau wat ik in mezelf mag zien en wat altijd al aanwezig is in mij. Ik kan nu de stappen zetten die bij mij passen, iedere stap is er één en de volgende stap wijst zich vanzelf. Dit schilderij geeft mij de richting die ik lopen mag. Het is echt magie wat je in je leven haalt op het moment dat je een schilderij van Anneke in je kamer hebt hangen. Zelf een klein schilderij brengt al zoveel kracht in je leven.

Intens dankbaar dat dit allemaal door Anneke heen mag stromen om met de mensheid te delen.

Heidi