Anneke de Lang Kunstenares

Joy Martina

Ik ben bijzonder trots op deze foto’s en zou graag het verhaal erbij willen vertellen. 

Er was een moment waarin de Engelen tot mij spraken… zij vertelde mij, dat ik een schilderij voor Joy Martina moest gaan schilderen. Eerst was ik er nog niet zo van overtuigd of ik dit wel kon?… maar, ik stemde toe en begon Joy te schilderen.  

Met veel aandacht en plezier heb ik Joy vol passie en schoonheid geschilderd. 

Tijdens een geweldige trainingen van Roy en Joy Martina in Duitsland, mocht ik op het podium het schilderij aan Joy overhandigen. Een geweldig moment waarin Joy zichtbaar ontroerd was tegenover de 350 aanwezige in de zaal. 

Mijn volgende mooie moment vond plaats in Veldhoven, tijdens een seminar van Roy Martina en Ibora Zant. Het schilderij wat ik voor Ibora geschilderd had, mocht ik ook daar op het podium overhandigen. Dit waren twee geweldige momenten voor mij… waar ik dankbaar om ben. 

Ibora Zant

Ik voel me zeer vereerd dat Anneke mij zo prachtig op het doek heeft gezet. Deze aardengel is echt enorm gift wat mijn hart vervult met dankbaarheid en liefde. De vleugels lijken echt van dons. Zo echt dat je ze bijna wilt aanraken. En de details die je in het schilderij ziet zijn met zulke precisie uitgewerkt dat je steeds nieuwe dingen ontdekt. Deze prachtige aardengel heeft een ereplek gekregen in mijn ‘humble home’. Er straalt een zegening vanaf die niet te omschrijven is. Ik bewonder de schilderkunsten en gaven van Anneke enorm. Haar passie en ongekende kwaliteiten schitteren van al haar schilderijen af. Ik gun iedereen een prachtig en uniek Engelenschilderij van Anneke.

Ibora Zant is Soulful Business Coach. Zij helpt heart-centered ondernemers hun Purpose te vinden en zichtbaar te worden.

Ibora Zant