Schilderij met een boodschap

Welkom bij mijn vlog pagina! Mijn naam is Anneke de Lang en ik ben een schilderes van het licht. In deze vlogs wil ik je graag een kijkje geven in mijn werkproces en laten zien hoe ik tot een schilderij kom.

Elke aflevering zal ik een van mijn schilderijen laten zien en meer vertellen over het werk en mijn werkwijze. Zo krijg je een beter beeld van hoe ik te werk ga en hoe het creatieve proces verloopt.

Het schilderen is voor mij erg belangrijk. Ik werk in afstemming en vanuit mijn gevoel. Daardoor ontstaat er gaandeweg precies het schilderij dat past bij de persoon die ik schilder. Het proces is diepgaand en transformerend en raakt mij keer op keer diep. Ook krijg ik allerlei informatie door, wat ik op mijn wijze weer mag doorgeven.

Met de jaren groei groeit mijn werk met mij mee. Niet alleen in de technieken die ik benut binnen mijn olieverfschilderijen, maar ook met het soort schilderijen die ik maak. Ik heb inmiddels tientallen vrouwen als Aarde Engel geschilderd, maak regelmatig zielenschilderijen en heb een schilderijenlijn met de heilige familie en één met inspirerende historische personen.

Met mijn vlogs wil ik jou inspireren met mijn schilderijen en jou meenemen in mijn werkproces.

Veel kijkplezier bij mijn vlogs!