Mijn verhaal 

Een waar kunstenaarsproces

Ik kreeg een oproep vanuit het universum. ‘Ga schilderen’ Ik wist niet wat ik hoorde! Ik?! Maar ik kan helemaal niet schilderen…

Het was de bedoeling dat ik toch zou gaan schilderen…na veel wikken en wegen ben ik toch op les gegaan.Heb me helemaal verdiept in de schilderkunst…vanaf het eerste moment genoot ik!

Het werd de grote ommekeer in mijn leven

Er kwam een enorme verandering in mij op gang. Ik kreeg meer en dieper contact met mezelf, ik ontdekte gaven waarvan ik nooit had geweten dat ik ze had, het was tijd om een andere Anneke aan de wereld te laten zien.

Er bleek een kunstenares in mij te zitten en ik liet haar beetje bij beetje wakker worden. Ik liet mij leiden door mijn intuïtie, ik kon niet anders. Na een bepaalde tijd van overwegen besloot ik op mijn 60ste na 33 jaar te stoppen met mijn vak als schoonheidsspecialiste en gaf mijzelf de vrijheid om te schilderen. Ik voelde dat ik tijd nodig had om te leren en te schilderen en creëerde de ruimte om er helemaal aan over te geven.

Vijf jaar duurde het voor mezelf kunstenares durfde te noemen.En nu noem ik mezelf schilderes van het licht, want dat is wat ik ben.
Het schilderen van een schilderij is mijn manier om het licht door te geven, het is mijn missie.

Spiritualiteit loopt als een rode draad door mijn leven

Mijn vader geloofde in Engelen en vertelde mij al vroeg in mijn leven erover. Hij liet zich door Engelen leiden en iedere keer opnieuw bleek de informatie die hij doorkreeg feilloos te kloppen!

Zelf heb ik altijd een verbinding met God gehad met wie ik ook voortdurend praat. In 2003 overleed mijn vader. Daarna kwamen de Engelen bij mij door en nu komen er voortdurend Engelen op mijn pad! Ik ben dankbaar voor alle Engelen die ik heb mogen ontmoeten, ook bij de workshops, trainingen en seminars die ik heb gevolgd de laatste jaren.

Bij Roy Martina en zijn vrouw Joy kreeg ik diepe lessen in zelfontwikkeling, waar ik veel aan heb te danken. Een van de hoogtepunten was het moment dat ik voor 350 aanwezigen mijn eerste AardeEngel schilderij van Joy Martina aan haar mocht overhandigen.

Daarbij geniet van mijn eigen vrijheid die ik heb gecreëerd, samen met mijn man met wie ik in Enkhuizen woon, mijn kinderen, schoonkinderen en klein kinderen.

Ik volgde de weg van mijn hart en spreidde mijn eigen vleugels. Via mijn schilderijen breng ik de Engelen energie in de mens boven…en het mooiste van jou boven komt.

 

Contact opnemen

6 + 12 =

Facebook

Volg Anneke op Facebook