Mijn verhaal

Een waar kunstenaarsproces

Ik kreeg een oproep vanuit het universum: ‘Ga schilderen.’

Ik wist niet wat ik hoorde! Ik?!

Maar ik kan helemaal niet schilderen…!

Het was de bedoeling, dat ik toch zou gaan schilderen. Na veel wikken en wegen ben ik toch op les gegaan. Ik heb me helemaal verdiept in de schilderkunst en vanaf het eerste moment genoot ik!

Het werd de grote ommekeer in mijn leven

Er kwam een enorme verandering in mij op gang. Ik kreeg meer en dieper contact met mezelf. Ik ontdekte gaven,  waarvan ik nooit had geweten dat ik ze had. Het was tijd om een andere Anneke de Lang aan de wereld te laten zien.

Er bleek een kunstenares in mij te zitten en ik liet haar beetje bij beetje wakker worden. Ik liet mij leiden door mijn intuïtie. Ik kon niet anders.

Na een bepaalde tijd van overwegen, besloot ik op mijn 60ste, na 33 jaar, te stoppen met mijn vak als schoonheidsspecialiste en gaf ik mijzelf de vrijheid om te schilderen. Ik voelde dat ik tijd nodig had om te leren en te schilderen en zo creëerde ik de ruimte om er helemaal aan over te geven.

Het duurde daarna nog vijf jaar voor ik mezelf kunstenares durfde te noemen. Nu noem ik mezelf ‘Schilderes van het licht‘, want dat is wat ik ben. Het schilderen van een schilderij is mijn manier om het licht door te geven. Het is mijn missie.

Anneke de Lang

Spiritualiteit loopt als een rode draad door mijn leven

Mijn vader geloofde in Engelen en vertelde mij al vroeg in mijn leven erover. Hij liet zich door Engelen leiden en iedere keer opnieuw bleek de informatie die hij doorkreeg, feilloos te kloppen!

Zelf heb ik altijd een verbinding met God gehad. Ik praat voortdurend met hem.

In 2003 overleed mijn vader. Daarna kwamen de Engelen bij mij voor het eerst echt door en nu komen er voortdurend Engelen op mijn pad!

Ik ben dankbaar voor alle Engelen die ik heb mogen ontmoeten. Ook bij de workshops, trainingen en seminars die ik de laatste jaren heb gevolgd .

Bij Roy Martina en zijn vrouw Joy kreeg ik diepe lessen in zelfontwikkeling, waar ik veel aan heb te danken. Een van de hoogtepunten was het moment dat ik voor 350 aanwezigen mijn eerste AardeEngel schilderij van Joy Martina aan haar mocht overhandigen.

Daarbij geniet van mijn eigen vrijheid die ik heb gecreëerd. Dat doe ik samen met mijn man met wie ik in Enkhuizen woon, mijn kinderen, schoonkinderen en klein kinderen.

Ik volgde de weg van mijn hart en spreidde mijn eigen vleugels. Via mijn schilderijen breng ik de Engelen energie in de mens boven… en zo komt het mooiste van jou boven.

Testimonials

Anneke bezocht op een avond één van mijn workshops die over ontmoetingen met Engelen gaat. Ik zag in Anneke een puur licht, maar nog niet wetend hoe ze haar licht met de wereld ging delen…. Dat ze een”grotere”missie had was duidelijk…

Ze was duidelijk in de wieg gelegd om de wereld een stukje mooier te kleuren. Wat betreft de kleuren werd al gauw duidelijk dat ze energie door gaf via de verf die ze op het doek strijkt! En ieder schilderij begint iets met je te “doen” Het raakt iets aan wat geboren of geheeld mag worden. Dat heeft het bij mij ook gedaan… ik mocht er vooruit komen dat Engelen bestaan en dat ik ermee communiceer!

Karin van Stralen

Ik voel me zeer vereerd dat Anneke mij zo prachtig op het doek heeft gezet. Deze aardengel is echt enorm gift wat mijn hart vervult met dankbaarheid en liefde. De vleugels lijken echt van dons. Zo echt dat je ze bijna wilt aanraken. En de details die je in het schilderij ziet zijn met zulke precisie uitgewerkt dat je steeds nieuwe dingen ontdekt.

Deze prachtige aardengel heeft een ereplek gekregen in mijn ‘humble home’. Er straalt een zegening vanaf die niet te omschrijven is. Ik bewonder de schilderkunsten en gaven van Anneke enorm. Ibora Zant is Soulful Business Coach. Zij helpt heart-centered ondernemers hun Purpose te vinden en zichtbaar te worden.

Ibora Zant

Hallo ik wil mij graag voorstellen .. mijn naam is Alice van de Steen uit Limmen. Ik kwam Anneke de Lang tegen op schilderles en er was gelijk een warme klik .. een bijzonder gevoel! Ik vond haar lief en zag dat ze heel mooi kon schilderen. Ze was bezig met Moeder Teresa .. zo mooi!

We kwamen elkaar tegen op een tuinfeestje bij een andere cursist en vroeg naar het schilderij en ze vertelde dat het voor een bekende Nederlandse bedoeld was maar het ging niet door. Ik zei gelijk … ik koop het! Kwam financieel helemaal niet uit maar mijn gevoel zei … Moeder Teresa hoort bij jou en ik deed het! Ik had er een speciaal gevoel bij,er zit een ziel in het schilderij! Ik kijk er elke dag naar .. ze blijft bijzonder!

Alice van de Steen

Neem vrijblijvend contact met mij op

7 + 14 =