Testimonials van opdrachtgevers van Anneke

Anneke de Lang
Het wonder dat de schilderkunst van Anneke met je doet is bijna niet te omschrijven. Vanaf het moment dat zij is begonnen met mij te schilderen voelde ik de energie in - en om mij heen veranderen.

Het proces van schilderen heeft een aantal maanden in beslag genomen, die maanden vulden zich voor mij met mooie inzichten, shifts die van binnen gebeurden waardoor ik alleen maar meer en meer in de kracht van mijn hart kon zakken. De gesprekken tussendoor met Anneke bevestigden wat ik voelde dat er bij mij gebeurde. Ik heb gewoon gevoeld wanneer Anneke met mijn engelenvleugels was begonnen. Ik voelde iedere dag meer en meer vertrouwen om mij heen, een diep weten dat ik veilig ben, dat ik altijd op het juiste moment op de juiste plek ben. Ik heb heel veel avonden in bed gelegen waarbij ik omringd werd door een energie die ik bijna niet kan omschrijven, maar ik voelde dat er laagjes loslieten die mij niet langer meer dienden. Ik kan niet anders dan iedere dag met dit schilderij praten, het schilderij praat met mij, het stroomt gewoon door mij heen alsof ik niet anders kan doen en zijn wie ik ben.

Dit schilderij is liefde voor het leven, iedere dag opnieuw werkt het helend op steeds weer een nieuw niveau wat ik in mezelf mag zien en wat altijd al aanwezig is in mij. Ik kan nu de stappen zetten die bij mij passen, iedere stap is er één en de volgende stap wijst zich vanzelf. Dit schilderij geeft mij de richting die ik lopen mag. Het is echt magie wat je in je leven haalt op het moment dat je een schilderij van Anneke in je kamer hebt hangen. Zelf een klein schilderij brengt al zoveel kracht in je leven.

Intens dankbaar dat dit allemaal door Anneke heen mag stromen om met de mensheid te delen.