In verbinding met engelen
Schilderes van het licht
Ervaar jouw krachten

 

Kaartreading

Met een kaartreading krijg je meer inzicht in jezelf en in de energieën die om jou heen leven. Wil jij meer richting in het leven of ben je op zoek naar antwoorden op bepaalde vragen? Anneke de Lang helpt jou daar graag bij met kaarten tijdens een reading. Ik heb altijd al een verbinding gehad met God en praat ook voortdurend met hem. Ook engelen zijn continu aanwezig bij mij, dus ook tijdens de reading met kaarten! Door deze verbindingen help ik jou graag in het leven met een kaartreading.

Anneke de Lang
Anneke de Lang aan het schilderen

Een kaartreading geeft antwoord op al jouw vragen

Loop jij tegen bepaalde situaties aan en ontvang jij graag hulp van aartsengelen? Doordat ik met de engelen in contact sta, geven zij antwoorden via mij door aan jou als ik kaarten leg tijdens de reading. Eigenlijk kun je alle vragen tijdens de kaartreading stellen die je wilt. Denk bijvoorbeeld aan vragen op het gebied van:

  • Gezondheid
  • Liefde en relaties
  • Werk
  • Balans
  • Toekomst

Ik gebruik mijn intuïtie en de antwoorden van aarde-engelen, zodat jij uiteindelijk verder op weg kunt naar jouw uiteindelijke doelen in jouw leven. Je merkt vrij snel na de reading met kaarten dat je meer balans krijgt in het dagelijkse leven en de dingen die je onderneemt.

Plan een afspraak met mij in

Als je interesse hebt in een kaartreading, neem dan contact met mij op. Ik ben te bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 06-45820875 of 0228 317626. Samen plannen we dan een afspraak in bij mij in Enkhuizen, vlak bij Hoorn. Je wordt hartelijk ontvangen en de sfeer gedurende de reading met kaarten is bijzonder en fijn. Bekijk mijn portfolio om ook mijn andere werkzaamheden te zien.

 

9 + 10 =

Anneke de Lang