In verbinding met engelen
Schilderes van het licht
Ervaar jouw krachten

 

Kaarten met aartsengelen

Ontvang jij van aartsengelen graag boodschappen middels kaarten? Daar help ik je graag bij. De engelenwereld helpt mij als ik schilder en als ik vragen van jou beantwoord. Ik ben trots op mijn verbondenheid met God en de aartsengelen en zet deze verbinding graag in om jou verder te helpen in het leven. Heb je het gevoel dat je stilstaat of weet je niet hoe je met bepaalde situaties om kunt gaan? Dan raad ik aan dat je een afspraak bij mij, Anneke de Lang, inplant.

Anneke de Lang
Anneke de Lang aan het schilderen

De aartsengelen helpen jou graag met behulp van kaarten

Als je je openstelt voor spiritualiteit, ervaar je al snel bepaalde energieën. Deze openstelling is belangrijk als je graag van de aartsengelen via kaarten boodschappen ontvangt. Iedere aartsengel gaat over een bepaald onderwerp. Nodig de aartsengelen uit om zich bij jou te voegen als de kaarten worden gelegd. De vragen die je stelt, kunnen open zijn, maar gesloten vragen zijn ook mogelijk. Ik help je graag bij dit proces als je nog niet helemaal vertrouwd bent met deze kaartenlegging.

De aartsengelen helpen jou graag met behulp van kaarten

Naast de aartsengelenkaartlegging, is een andere kaartreading ook een optie bij mij in Enkhuizen, in regio Hoorn. Zo leg ik ook Lichtmeesterkaarten. Geef vooral aan waar jij behoefte aan hebt, dan denk ik mee met een passende sessie voor jou. Wil je thuis ook graag meer spiritualiteit ervaren? Haal dan een van mijn prachtige schilderijen in huis. Deze brengen een bepaalde energie met zich mee, die jou helpen met het spreiden van je vleugels.

Anneke de Lang
Anneke de Lang aan het schilderen

Neem contact met mij op voor een afspraak

Heb je behoefte aan een legging van kaarten? Bel dan naar 06-45820875 of 0228 317626, dan plannen we zo snel mogelijk een moment in dat voor ons allebei goed uitkomt. Bestel je ook graag een kunstwerk van mij? Bekijk dan mijn portfolio en raak vertrouwd met mijn schilderwijze.

 

4 + 2 =