Home » Schilderij overleden kind
  • In verbinding met engelen
  • Schilderes van het licht
  • Ervaar jouw krachten

Schilderij van jouw overleden kind

Hang jij graag een schilderij van je overleden kind op aan een van de muren in jouw huis? Een schilderij kan jou helpen omgaan met je lieve, verloren kind. Ik, Anneke de Lang, heb al een aantal jaar ervaring met schilderen en maak dan ook graag een mooi schilderij voor jou. Spiritualiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Ik sta altijd in verbinding met engelen en met God. Mede hierdoor ben ik de juiste persoon om een schilderij van jouw overleden kind te realiseren.

Wilt u een schilderij laten maken?

 

Neem contact op

De ziel helpt mij bij het maken van een schilderij van jouw overleden kind

Als je graag beter wilt omgaan met een verloren kind, kan een schilderij jou daarbij helpen. Gedurende het proces van het schilderij sta ik in contact met de kleine ziel van jouw overleden kind. Jouw kindje is niet meer aanwezig in zijn of haar eigen lichaampje, maar het zieltje is er nog wel! Door mijn contactmomenten met verloren kinderen, krijgen ze een gezichtje dat ik schilder. Het schilderij van jouw overleden kind heeft een bepaalde energie die je zult voelen, zodra je dit schilderij ophangt in huis. Hierdoor kun jij uiteindelijk beter omgaan met het gemis van een verloren kind. In mijn portfolio zie je schilderijen die ik eerder maakte en raak je alvast bekend met mijn schilderwijze.

Anneke de Lang aan het schilderen

Schakel mij in voor een prachtig schilderij

Wil jij beter omgaan met een verloren kind? Schakel mij dan in voor een mooi schilderij van jouw overleden kind. Je bereikt me door te bellen naar 06-45820875 of 0228 317626 door het contactformulier in te vullen. Ik geef je graag meer uitleg over hoe mijn schilderijen jou helpen omgaan met een verloren kind. Dit kan ook als je bijvoorbeeld interesse hebt in een van mijn andere diensten, zoals een sessie met lichtmeesterkaarten bij mij in Enkhuizen, in regio Hoorn.

Testimonials

Anneke de Lang
Anneke bezocht op een avond één van mijn workshops die over ontmoetingen met Engelen gaat. Ik zag in Anneke een puur licht, maar nog niet ...

Facebook

Volg Anneke op Facebook