In verbinding met engelen
Schilderes van het licht
Ervaar jouw krachten

 

Lichtmeesterkaarten

Ontdek jouw kracht en licht met behulp van Lichtmeesterkaarten. Ik, Anneke de Lang, heb al vele mooie situaties mogen ervaren, waarin Lichtmeesters en de engelenwereld mij hielpen. Mijn verbinding met de engelen en God is heel nauw en ik heb dan ook voortdurend contact met ze. Het duurde vijf jaar voor ik mezelf kunstenares durfde te noemen, nadat het universum me opriep om te gaan schilderen. Daarnaast trek ik graag Lichtmeesterkaarten voor jou, om je verder te helpen in het bewandelen van jouw levenspad.

Anneke de Lang aan het schilderen
Anneke de Lang aan het schilderen

Krijg heldere boodschappen door via Lichtmeesterkaarten

Ben je benieuwd wat Lichtmeesterkaarten zijn? Dat leg ik je graag uit! De kaarten beschikken over een bepaalde energie en dragen de trilling van de Lichtmeesters. Deze trilling ervaar je ook als je bij mij bent voor een reading van deze Lichtmeesterkaarten. De kaarten helpen jou onder meer om je innerlijke bekwaamheden te ontwikkelen en om sommige situaties beter te begrijpen. Als je dit wilt, pak ik er tijdens mijn sessie ook kaarten met aartsengelen bij. Zo krijg je van genoeg zielen antwoorden op al jouw vragen.

Plan een gesprek bij mij in

Ontvang jij graag antwoorden van Lichtmeesterkaarten? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Samen plannen we dan een afspraak bij mij in Enkhuizen, nabij Hoorn, in. Je bereikt me door te bellen naar 06-45820875 of 0228 317626. In mijn portfolio zie je mijn eerder gemaakte schilderijen staan. Heb je, naast een Lichtmeesterkaartenreading, ook interesse in een schilderij? Laat me dit dan vooral weten.

Anneke de Lang