Van AardeEngel naar schilderij

Jij bent op mijn pad gekomen. We voelen allebei: JA! Vanaf het moment dat wij elkaar ontmoeten (en dat hoeft niet eens live te zijn), gaat er een transformatieproces in werking. Ik ga (in) voelen en luisteren. Hoe ga ik je schilderen? Hoe kom je over, hoe voel je aan? Wat is jouw wens? Het speelt zich allemaal nog af in de onzichtbare wereld en via deze wereld, via mijn intuïtie en de begeleiding van boven, krijg ik van alles door.
En dan ineens heb ik het…het idee!
Ik maak dan een schets en die stuur ik naar jou op om je mee te nemen in het proces. Jij hebt al aangegeven of je schilderij in de lengte of breedte wilt en ik heb van jou ook één of meerdere foto’s gekregen waar ik je (liefst blije) gezicht en de bouw van je lichaam goed op kan zien. Vervolgens ga ik het schilderij uitwerken. Als ik daadwerkelijk aan het schilderij begin, maak ik eerst een grijze onderschildering zoals de oude meesters, Rembrandt van Rijn en Leonardo da Vinci dat ook deden. Daarna breng ik met olieverf, laagje over laagje aan. Tijdens het schilderen komt de schoonheidsspecialiste (die ik ben geweest) weer helemaal naar boven. Ik schilder jouw huid zo professioneel mogelijk en ik wil het zo levensecht mogelijk maken. Bijna alsof je het kan voelen. Het hele proces duurt ongeveer drie maanden. Neem ook regelmaat afstand, dan kan het schilderij ‘rijpen’…zo voelt het voor mij. Daarna kan ik het weer met ‘nieuwe ogen’ bekijken. Zo wordt het mooier en mooier en als het klaar is, neem ik nog een aantal weken de tijd om het echt helemaal te verfijnen, de laatste puntjes op de i te zetten. Het schilderij gaat pas naar jou als ik voel dat het helemaal klaar is. Het schilderij heeft een hoge frequentie en je zult merken dat je die hoge trilling steeds meer gaat ervaren, je gaat steeds meer vanuit je essentie leven. Het licht waarmee ik schilder hebben ook helende kwaliteiten en kunnen helpen bij jouw genezingsproces. Ook voor mij is het elke keer weer een nieuw proces…en met mijn schilderijen mag ik jou helpen jouw vleugels uit te spreiden. Ik ben zo dankbaar dat ik op deze manier mee mag helpen om Licht en Heling op Aarde te brengen. Ieder op zijn eigen manier kunnen we de Hemel op Aarde ervaren…en leef je leven zoals het écht bedoelt is, vanuit je hart. Hieronder zie je een aantal van mijn schilderijen. Neem contact op voor meer informatie.

Testimonials

Anneke de Lang
Anneke bezocht op een avond één van mijn workshops die over ontmoetingen met Engelen gaat. Ik zag in Anneke een puur licht, maar nog niet ...

Facebook