Home » Schilderes van het licht
  • In verbinding met engelen
  • Schilderes van het licht
  • Ervaar jouw krachten

Schilderes van het licht

Anneke de Lang is een schilderes van het licht. Ik schilder nu al een aantal jaar, nadat het universum een oproep aan mij deed. Het vertelde mij dat ik moest schilderen, terwijl ik dit helemaal niet kon. Steeds meer verdiepte ik mezelf in de schilderkunsten en volgde ik diverse verdiepende lessen in zelfontwikkeling. Zo heb ik mezelf uiteindelijk kunnen ontwikkelen tot kunstenares en durf ik mezelf ook schilderes van het licht te noemen.

Wilt u een schilderij laten maken?

 

Neem contact op

Wat ik voor jou maak als schilderes van het licht

Mijn missie als schilderes is het doorgeven van het licht met behulp van de schilderijen die ik maak. Ik heb een fijne verbinding met de engelen die om ons heen leven en deze helpen mij dan ook tijdens mijn schilderprocessen. Al voor vele mensen heb ik in Enkhuizen, vlak bij Hoorn, een mooi schilderij mogen maken. Deze schilderijen zie je terug in mijn portfolio. Wil je ook graag een prachtig schilderij dat ik voor jou kan maken als schilderes van het licht? Kies dan voor een of meerdere van mijn schilderopties:

Anneke de Lang aan het schilderen

Neem contact met mij op voor een schilderij

Ben je geïnteresseerd in een van mijn kunstwerken? Benader mij dan gerust door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-45820875 of 0228 317626. Ik vertel je hoe ik als schilderes van het licht aan het werk ga en wat ik voor jou kan betekenen.

Facebook

Volg Anneke op Facebook