In verbinding met engelen
Schilderes van het licht
Ervaar jouw krachten

 

Schilderes van het licht

Anneke de Lang is een schilderes van het licht. Ik schilder nu al een aantal jaar, nadat het universum een oproep aan mij deed. Het vertelde mij dat ik moest schilderen, terwijl ik dit helemaal niet kon. Steeds meer verdiepte ik mezelf in de schilderkunsten en volgde ik diverse verdiepende lessen in zelfontwikkeling. Zo heb ik mezelf uiteindelijk kunnen ontwikkelen tot kunstenares en durf ik mezelf ook schilderes van het licht te noemen.

Anneke de Lang
Anneke de Lang aan het schilderen

Wat ik voor jou maak als schilderes van het licht

Mijn missie als schilderes is het doorgeven van het licht met behulp van de schilderijen die ik maak. Ik heb een fijne verbinding met de engelen die om ons heen leven en deze helpen mij dan ook tijdens mijn schilderprocessen. Al voor vele mensen heb ik in Enkhuizen, vlak bij Hoorn, een mooi schilderij mogen maken. Deze schilderijen zie je terug in mijn portfolio. Wil je ook graag een prachtig schilderij dat ik voor jou kan maken als schilderes van het licht? Kies dan voor een of meerdere van mijn schilderopties:

Het proces van de handgeschilderde aarde-engelen

Als ik daadwerkelijk aan het schilderij met de gepersonaliseerde aarde-engel begin, maak ik eerst een grijze onderschildering. Zo deden de oude meesters Rembrandt van Rijn en Leonardo da Vinci dat ook. Daarna breng ik olieverf laagje over laagje op het schilderij, dat gepersonaliseerd wordt met jou als aarde-engel, aan. Tijdens het schilderen van handgeschilderde aarde-engelen, komt de schoonheidsspecialiste (die ik ben geweest) weer helemaal naar boven. Ik schilder jouw huid zo professioneel mogelijk en ik wil jou zo levensecht mogelijk maken. Bijna alsof je jou kunt voelen op het gepersonaliseerde schilderij als aarde-engel.

Karin van Stralen
Anneke de Lang aan het schilderen

Neem contact met mij op voor een schilderij

Ben je geïnteresseerd in een van mijn kunstwerken? Wil je en schilderij laten maken. Benader mij dan gerust door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-45820875 of 0228 317626. Ik vertel je hoe ik als schilderes van het licht aan het werk ga en wat ik voor jou kan betekenen.

1 + 6 =