Home » Schilderij van engelen
  • In verbinding met engelen
  • Schilderes van het licht
  • Ervaar jouw krachten

Een schilderij van engelen brengt een fijne energie in jouw huis. Ik, Anneke de Lang, heb al veel ervaring als het aankomt op het maken van schilderijen waar engelen op staan. Het is mijn missie om het licht door te geven en daarom werk ik ook al een aantal jaar als kunstenares. Ik weet wat de energieën van een schilderij met zich meebrengen en gun jou ook die fijne sfeer in huis. Daarom maak ik graag voor jou een schilderij van engelen.

Wilt u een schilderij laten maken?

 

Neem contact op

Verwelkom spiritualiteit in huis met een schilderij van engelen

Door dieper contact met mezelf, ontdekte ik bepaalde gaven die tot dan toe onbekend voor mij waren. Het universum vertelde me dat ik moest schilderen en daardoor weet ik dat ik deze spiritualiteit die ik heb met anderen wil delen. De spiritualiteit en het licht deel ik graag met jou door middel van een schilderij van engelen. Dit schilderij brengt trillingen met zich mee, die jou als aarde-engel kunnen helpen nader tot jezelf te komen. Hang het schilderij met engelen op in huis en verwelkom de fijne energieën. Ben je benieuwd welke schilderijen ik al eerder maakte? Bekijk dan gerust mijn portfolio.

Anneke de Lang aan het schilderen

Benader mij voor meer informatie

Heb je interesse in een schilderij of bijvoorbeeld een kaartreading? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Bel naar 06-45820875 of 0228 317626, zodat ik je vragen snel kan beantwoorden. Ik kijk ernaar uit om een prachtig schilderij voor jou in Enkhuizen, nabij Hoorn, te realiseren.

Testimonials

Anneke de Lang
Anneke bezocht op een avond één van mijn workshops die over ontmoetingen met Engelen gaat. Ik zag in Anneke een puur licht, maar nog niet ...

Facebook

Volg Anneke op Facebook